Vastaanota laskusi jatkossa sähköisesti Kivralla ja osallistut Superlahjakorttien arvontaan

12.03.2021

Tee valinta puhtaan ilmaston hyväksi ja vastaanota laskusi jatkossa sähköisesti Kivraan. Arvomme kaikkien Kivran 30.8.2021 mennessä käyttöönottaneiden asiakkaidemme kesken superlahjakortteja Gogift.fi-verkkokauppaan.

Jokainen Kivralla vastaanotettu sähköinen digiposti on 110% ilmastokompensoitua. Tämä tarkoittaa, että mitä useampi ottaa palvelun käyttöön, sitä enemmän suojelemme yhdessä ympäristöämme. Haluamme tarjota sinulle vastuullisen ja turvallisen kanavan hoitaa maksuasioitasi sähköisesti. Vastaanottamalla paperilaskusi jatkossa sähköisesti digipostipalvelu Kivraan autat pienentämään paperipostista ja sen kuljettamisesta aiheutuvia ilmastohaittoja. Ota Kivra käyttöösi nyt tai viimeistään 30.8. ja osallistut samalla lahjakorttien arvontaan. 

Kivra on ilmainen, turvallinen ja ilmastopositiivinen digipostipalvelu. Lue lisää ja rekisteröidy Kivra.fi. 

Kampanjan säännöt

Kampanjan järjestää Ekokymppi. Kampanja-aika on 12.3.-30.8.2021. Kampanjan arvonta suoritetaan 15.9.2021 kaikkien Ekokympin asiakkaiden kesken, jotka ovat arvontapäivään mennessä rekisteröityneet digipostipalvelu Kivran käyttäjiksi ja heillä on Kivra edelleen käytössä arvonnan ajankohtana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla.  Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Palkintoina kampanjassa on kaksi kappaletta 50 €:n superlahjakorttia gogift.fi -verkkokauppaan. Lahjakortteja ei voi vaihtaa ja niitä ei voi saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla (tämä verkkosivu). Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.