Tee ympäristöteko ja luovu paperilaskusta

08.03.2021

Pienennä omaa hiilijalanjälkeäsi ja luovu paperilaskusta. Sen tilalle voit valita joko e-laskun, sähköpostilaskun tai mobiilimaksamisen Kivralla.

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jolla saat jätemaksulaskun suoraan omaan verkkopankkiisi. E-laskun maksaminen on helppoa ja edullista, ja siitä saat lisätietoa pankistasi.

Sähköpostilaskun voit tilata Ekokympistä ilmoittamalla laskutustiedot osoitteeseen laskutus@ekokymppi.fi.

Myös digiposti- ja asiointipalvelu Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Kun lasku on saapunut, saat aina viestin Kivraasi kolme päivää ennen eräpäivää. Laskuja ei enää joudu hukkaan, eikä eräpäivät unohdu arjen kiireiden keskellä. Palvelun avulla voit myös sujuvasti hoitaa lähimmäisesi maksuasioita, kun jaatte Kivra-palvelun toistenne kanssa. Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on ilmaista.

Ota Kivra käyttöösi näin:

  • Lataa Kivrasovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen Kivra.fi

  • Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja sähköpostiosoitteella

  • Valmista! Voit aloittaa palvelun käytön. Saat seuraavan Ekokympin laskun sähköisesti Kivraasi.

Digipostipalvelu Kivra on maailman ensimmäinen postipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa 110% ilmastokompensoitua digipostia. Jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu lasku on hyvä teko ympäristölle ja pienentää ilmastokuormitusta.

Lisätietoa kivrasta: www.kivra.fi