Suunnittele ja toteuta Ekokätköily-kisa! Kesäpesti avoinna kainuulaiselle nuorelle

18.12.2015

Ekokymppi järjestää kesäkuussa Snapchatissa Ekokätköily-kisan. Tarjoamme kisan järjestämisestä kuukauden kesäpestin kainuulaiselle nuorelle. Sinä 15-25 –vuotias nuori, joka hallitset snapchattailun, olet luova, rohkea, ennakkoluuloton ja sosiaalinen, haluamme sinut meille töihin! Suunnittelet ja toteutat yhdessä viestintätiimimme kanssa mullistavan Snapchat-kisan, jossa valloitamme sosiaalisen median riemukkaalla idealla.

TYÖNHAKU
Työhakemukseksi toimita yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, syntymävuosi) ja neljä itse ottamaasi kuvaa, muita tietoja ei tarvita. Kuvien aihe on vapaa, mutta vinkiksi kerromme, että kannattaa tutustua Ekokympin toimintaan nettisivuillamme www.ekokymppi.fi. Työhakemus täytyy olla sellaisessa muodossa (esim. doc, docx, pdf, ppt, rtf), että se on tulostettavissa yhdelle A-neloselle. Työhakemus tallennetaan tietylle nettisivulle, jonka osoite ilmoitetaan myöhemmin Ekokätköilyn facebook-sivulla, kannattaa seurata sitä. Hakuaika on 25.1.-12.2.2016. Kesäpesti alkaa viikoilla 22-23, tarkempi aloitusajankohta sovitaan valitun kanssa. Palkka on 1.000 €/kk.

Kesäpestiä voi hakea myös työparina, jolloin molempien hakijoiden yhteystiedot kirjataan työhakemukselle. Palkka jaetaan työparin kesken.

KISAN RAAMIT VALMIINA
Ekokätköily -kisassa on tarkoitus etsiä päivän aikana julkaistavien kuvavinkkien avulla tietty paikka, asia tai joku muu kohde. Kesäpestin pari ensimmäistä viikkoa käytetään suunnitteluun ja parin viimeisen viikon aikana järjestetään itse kisa. Kohteita vaihdetaan esimerkiksi parin päivän välein, ja oikeiden vastanneiden kesken arvotaan palkintoja. Kisan raameja on tähän saakka pohdittu, loput suunnitellaan kesäpestiläisen kanssa, joten villejä ideoita häneltä kaivataan. Kesäpestiläinen hoitaa kilpailun toteuttamisen, kuvavinkit, vastaukset ja tiedottamisen sosiaalisessa mediassa.

LISÄTIETOJA VERKOSTA
Lisätietoja työhausta voi kysellä facebook kautta Ekokätköily-tapahtuman sivulla (järjestäjänä Kurre Kainuulainen). Seuraa kisavalmisteluja myös muualla somessa (facebook Kurre Kainuulainen, snapchat Ekokymppi, blogi www.ekoaviisi.blogspot.fi, twitter @ekokymppi).