Osallistu kuvakisaan LÄHILUONNON IHME

29.11.2022

Miltä sinun lähiluontosi näyttää? Kuinka lähelle luonnon ihmeitä pääset? 

Ota lähikuva ihmeellisen luonnon yksityiskohdasta ja lähetä kuvasi kilpailuumme. Kuvauspaikan tulee sijaita Itä-Suomessa tai Kainuussa. Parhaat kuvat valitaan seuraavaan vuosikalenteriimme 2024, ja kalenterissa julkaistusta kuvista kuvaaja palkitaan70 euron Lippu.fi-lahjakortilla. 

Kuvien on oltava vaakakuvia (enintään 3 kpl) ja digikuvina jpg-muodossa. Varmista, että kuvat ovat tiedostokooltaan riittävän suuria elivähintään 5 Mt, jotta ne soveltuvat painettaviksi. Lähetä kuvasi 31.8.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen yhteinenjuttu@yjkuvat.fi. 

Vaihtoehtoisesti voit julkaista osallistumiskuvasi myös omalla Instagram-tililläsi, jos tilisi on julkinen. Tällöin kuvan tekstiin tulee merkitä @yhteinenjuttu ja #yhteinenjuttukuvakisa2024. Jaamme kuvasi @yhteinenjuttu -Instagram-tilillämme, jonne julkaisemme kaikki kisaan osallistuvat kuvat. Vaikka julkaisisit kuvasi Instagramissa, alkuperäisestä kuvasta tulee olla painokelpoinen versio siltä varalta, että se valittaisiin kalenteriin. Instagramin kuvagalleriassa eniten tykkäyksiä 30.9.2023 mennessä saanut kuva palkitaan 70 euron Lippu.fi-lahjakortilla. 

Lähetettyjä kuvia voidaan käyttää myös muussa Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön viestinnässä kuten asiakaslehdissä, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukanaEkokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima.