Parasta porukalla -päivä Majasaaren jätekeskuksessa

09.05.2022

Järjestämme Parasta porukalla -päivän Majasaaren jätekeskuksessa maanantaina 23. päivä toukokuuta. Kello 12 – 17.30 tarjolla on kuumien makkaroiden ja pullakahvien lisäksi esittelykierroksia, lajittelu- ja kompostointineuvontaa ja vieraslaji-infoa. Lisäksi paikalla on kello 12 – 15 myös Entrinki, joka esittelee Entringissä olevaa sähkölaitteiden ja poistotekstiilien vastaanottoa.

Mukana on tietysti myös pienemmän väen iloksi Kurre Kainuulainen, ja ehkäpä paikalla poikkeaa myös Hellu ja Hemmo Hällävälinen – pariskunta, jolla on paljon opittavaa lajittelusta ja ympäristövastuullisuudesta.

Tervetuloa vierailulle, osoite on Mustantie 500, Kajaani.

Porukalla kohti uudistuvaa ja parasta jätehuoltoa

Jätelain muutosten ja uudistusten myötä otamme käyttöön sloganin ”Parasta porukalla”. Mullistavin muutos toiminta-alueellamme koskee jätteenkuljetuksia – reilun vuoden kuluttua vastuullamme on bio- ja hyötyjätekuljetuksien järjestäminen asumiseen käytettävien kiinteistöjen ja kuntien hallinto- ja palvelukohteiden osalta. Valmistaudumme huolella kuljetusjärjestelmän muutokseen ja muihin uudistuksiin useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Meitä kaikkia, niin palveluntarjoajia kuin jätehuollon asiakkaitakin, tarvitaan parhaan jätehuollon ja tulevaisuuden aikaansaamiseksi. Porukalla onnistumme siinä parhaiten.

Lisätietoa
Sari Komulainen
neuvoja-tiedottaja
Kainuun jätehuollon kuntayhtymä
044 710 0069