Ekokympin asiakkaat voivat vastaanottaa ja maksaa laskunsa uudella digipostilaatikko Kivralla

12.03.2020

Ekokymppi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskunsa uuden digiposti- ja asiointipalvelu Kivran kautta. Ympäristövastuulliset valinnat ovat arkipäivää jätetoimialalla, ja siksi myös uusien digitaalisten vaihtoehtojen käyttöönotto on Ekokympille luontaista. Palvelu otetaan käyttöön kevään aikana.

Ekokymppi tarjoaa jo nykyisellään asiakkailleen tavallisen paperilaskun lisäksi e-lasku-, verkkolasku- ja sähköpostilaskumahdollisuuden. Muiden kuin paperisten laskujen osuus on noin 25 %. 

Uusi sähköinen palvelu Kivra mahdollistaa esimerkiksi maksuasioiden hoidon yhdessä perheen kanssa. Kivralla maksuasiat voi hoitaa yhdessä läheisen kanssa tai vaikka kokonaan hänen puolestaan. Kivraan voi myös tallettaa arkistoon omia muita dokumentteja, kuten takuutodistuksia ja kuitteja, laskujen lisäksi. 

Kivran käyttöönotto on helppoa ja ottamalla palvelun käyttöön asiakas saa automaattisesti kaikkien Kivrassa mukana olevien yritysten laskut suoraan palveluun. Asiakkaiden ei tarvitse itse erikseen aktivoida yrityksiä Kivraansa.

Kivraa voi käyttää joko mobiilisovelluksena puhelimitse tai verkkoselaimen kautta kirjautumalla kivra.fi verkkosivun kautta.  Sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on kuluttajille ilmaista. Kivraan rekisteröityminen on turvallista ja se tapahtuu vahvalla tunnistautumisella, joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymiseen tarvitaan myös toimiva sähköpostiosoite. 

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa palvelulla on jo 3,5 miljoonaa käyttäjää ja yli 20 000 yritystä lähettää laskuja ja muuta viestintää palvelulla asiakkailleen. Suomessa Kivra on juuri aloittanut toimintansa.

Lisätiedot
Marjut Kinnunen, asiakaspalvelupäällikkö, Ekokymppi, 044 7100120, marjut.kinnunen@ekokymppi.fi
Maija Leivo, markkinointijohtaja, Kivra Oy, maija.leivo@kivra.fi

Kivra
Kivra on digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Kivralla voi vastaanottaa, käsitellä ja arkistoida laskuja ja muita asiakirjoja sähköisesti ja turvallisesti, luontoa säästäen. Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company, ja Resurs Bank. Kivra Oy on perustettu vuonna 2018.  Kivra on aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2011 ja on nykyään maan digitaalisen asioinnin markkinajohtaja yli 3,5 miljoonalla käyttäjällään ja 20 000:lla mukana olevalla lähettäjäorganisaatiolla. Lisätietoja www.kivra.fi