Kesäpesti haussa nuorille #ekokätköily

08.01.2016

Ekokymppi järjestää kesäkuussa Snapchatissa Ekokätköily-kisan ja tarjoaa kisan järjestämisestä kuukauden kesäpestin 15-25-vuotiaalle nuorelle. Työhön kuuluu suunnitella ja toteuttaa mullistava Snapchat-kisa, jossa  sosiaalinen media valloitetaan riemukkaalla idealla.

Työnhaku alkaa parin viikon päästä
Hakuaika kesätyöpaikkaan on 25.1.-12.2.2016. Työhakemuksena riittävät yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, syntymävuosi) ja neljä itse otettua kuvaa. Kuvien aihe on vapaa, mutta kannattaa ensin tutustua Ekokympin toimintaan (www.ekokymppi.fi). Työhakemus tallennetaan nettisivulle, jonka osoitteen Ekokymppi ilmoittaa myöhemmin Ekokätköilyn Facebook-sivulla.

Kesäpestiä voi hakea myös työparina, jolloin molempien hakijoiden yhteystiedot kirjataan työhakemukselle. Palkka, 1.000 € / kk, jaetaan tällöin työparin kesken.

Lisätietoja työhausta voi kysellä Facebookin kautta Ekokätköily-tapahtuman sivulla (järjestäjänä Kurre Kainuulainen). Seuraa kisavalmisteluja myös muualla somessa (Fb Kurre Kainuulainen, snapchatEkokymppi, blogi www.ekoaviisi.blogspot.fi, twitter @ekokymppi).

Ekokätköily-kisan raamit valmiina
Ekokätköily -kisassa on tarkoitus etsiä päivän aikana julkaistavien kuvavinkkien avulla tietty paikka, asia tai joku muu kohde. Kesäpestin pari ensimmäistä viikkoa käytetään suunnitteluun ja parin viimeisen viikon aikana järjestetään itse kisa. Kohteita vaihdetaan esimerkiksi parin päivän välein, ja oikeiden vastanneiden kesken arvotaan palkintoja. Kisan raameja on tähän saakka pohdittu, loput suunnitellaan kesäpestiläisen kanssa, joten villejä ideoita häneltä kaivataan. Kesäpestiläinen hoitaa kilpailun toteuttamisen, kuvavinkit, vastaukset ja tiedottamisen sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja: Marjut Kinnunen, asiakaspalvelupäällikkö, 044 7100120