KALENTERIN 2024 VALOKUVAKISAN SÄÄNNÖT


Elävä luonto


Itä-Suomen jäteneuvontayhteistyö järjestää vuosittain kuvakilpailun, johon lähetetyistä kuvista valitaan kalenterikuvat seuraavan vuoden kalenteriin. Vuoden 2024 kalenterin kuvakilpailun teema on “Elävä luonto”. Ota mieluisa kuva elävästä luonnosta ja lähetä kuvasi kuvakilpailuumme.

Parhaat eri vuodenaikoina otetut kuvat valitaan seuraavaan paperiversioksi painettavaan seinäkalenteriimme (vuosi 2025), joka jaetaan Itä-Suomen jäteneuvonnan alueen kotitalouksiin. Kalenterissa julkaistuista kuvista kuvaaja palkitaan 70 euron Lippu.fi-lahjakortilla.

Kuvauspaikan tulee sijaita Itä-Suomessa tai Kainuussa. Kuvien on oltava vaakakuvia (max. 3 kuvaa/osallistuja), ja niiden on oltava digikuvina jpg-muodossa. Varmista, että kuvasta on olemassa painokelpoinen, tiedostokooltaan riittävän suuri versio (yli 5 Mt) hyvällä resoluutiolla. Lähetä kuvasi 31.8.2024 mennessä sähköpostiin: yhteinenjuttu@yjkuvat.fi.

Lähetettyjä kuvia voidaan käyttää myös muussa Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön viestinnässä kuten asiakaslehdissä, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukana Ekokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima.

Kuvakilpailun säännöt

Järjestäjä:
Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyö

Kilpailuaika:
Kuvia voi lähettää 1.10.2023–31.8.2024.

Kilpailuun osallistuminen:
Lähetä kuvasi, teemalla: "Elävä luonto", Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön sähköpostiin: yhteinenjuttu@yjkuvat.fi. Laita viestiin yhteystietosi ja kuvasi nimi. Lähettämällä kuvasi hyväksyt kilpailun viralliset säännöt. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun maksimissaan kolmella erilaisella kuvalla.

Kilpailuun osallistumalla annat Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyölle oikeuden käyttää kuvaasi Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön viestinnässä kuten asiakaslehdissä ja nettisivuilla sekä sosiaalisen median sivustoilla. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukana Ekokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima. Kuvan lähettämällä vahvistat, että sinulla on kuvan ottajan ja kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa kuvan käyttämiseen kilpailussa.

Palkinnot:
Järjestäjä valitsee parhaat eri vuodenaikoina otetut kuvat seuraavaan vuosikalenteriin 2025, ja kalenterissa julkaistuista kuvista kuvaaja palkitaan 70 euron Lippupiste.fi lahjakortilla. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käyttäen.

Henkilötiedot:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet saatetaan julkaista järjestäjän www-sivuilla ja sosiaalisen median sivustoilla. Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, eikä palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Sääntöjen sitovuus:
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Ne ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.