Maaliman paras lajitteluasema Puolangalle - Ekokymppi kutsuu asukkaat vaikuttamaan

25.10.2021

Ekokymppi rakentaa ensi vuonna uuden lajitteluaseman Puolangalle ja toivoo asukkaiden osallistuvan aseman suunnitteluun. Suunnittelussa käytetään palvelumuotoilua, jolla kehitetään lajitteluaseman asiakaskokemusta. Tavoitteena on tehdä maaliman paras lajitteluasema. Voit osallistua lajitteluaseman suunnitteluun vastaamalla tähän kyselyyn.

Asukastilaisuus puolankalaisille 

Ekokymppi järjestää marraskuun alussa asukastilaisuuden, jossa puolankalaiset voivat osallistua lajitteluaseman suunnitteluun. Tilaisuudessa asukkaat voivat äänestää mieleisintään palvelukonseptia ja samalla osallistua arvontaan, jossa palkintona on sadan euron arvoinen erikoisämpäri, nimittäin bokashi-kompostori. Tarjolla on myös maaliman parasta pullaa kahvin ja mehun kera, ja lapsia leikittämässä on Ekokympin Kurre-orava. Paikalla voi tavata myös kävelevän vessanpöntön ja metallitölkin. 

Ekokymppi ja Muotoilutoimisto 2Loops Oy toivottaa puolankalaiset sydämellisesti tervetulleiksi Puolankajärven koulun ruokalaan keskiviikkona 3.11.2021  kello 15:30 – 18:00. Vapaa pääsy! 

Lisätietoja: 

Marjut Kinnunen, asiakaspalvelupäällikkö 
044710 0120