Ekokympin Somekesä-kisa nuorille

01.06.2016

Ekokymppi valloittaa sosiaalista mediaa rohkealla ja hulvattomalla Somekesä-kisalla, jonka kohderyhmänä ovat nuoret. Kisa kestää reilut kaksi viikkoa (3.6.-20.6.2016). Jokaisena kisapäivänä julkaistaan ekotekoihin, lajitteluun, jätehuoltoon  tai Ekokymppiin liittyvä tehtävä tai haaste, jonka tuloksena osallistujat palauttavat hästägätyn kuvan/videon tai kommentin Ekokympin instagram-sivulle. Jokaisesta tehtävästä arvotaan tai valitaan voittaja, joka saa palkinnoksi kaksi elokuvalippua. Luvassa on haasteita videokäsikirjoituksista, kuvista, videoista, piirustuksista, runoilusta jne.

#kurreselfie
Koko kisan ajan kerätään #kurreselfieitä, jonka osallistuja voi ottaa bongaamalla Ekokympin kierrättäjäoravan Kurre Kainuulaisen kaupungilta tai erilaisista tapahtumista. Kaikki #kurreselfien Instagramiin ohjeiden mukaisesti lähettäneiden kesken arvotaan myös elokuvalippuja.

Kisa-avaus - Kurre serkkuineen Kauppakadulla
Kisa käynnistyy Kurren bongauspäivällä perjantaina 3.6.2016. Tuolloin Kurre serkkuinen jalkautuu Kauppakadulle klo 11-15 hengailemaan ja poseeraamaan #kurreselfiessä.

Kisaohjelma:
pe 3.6.Kurre ja Kurren serkku esittäytyy Kauppakadulla klo 11-15
ke 8.6. Bongaa Kurre Raatihuoneen torilta Ekokympin pelikojusta klo 12-17
to 9.6. Lajittelukuva-kisa
pe 10.6. Poiminroskan-päivä, kuva/videokisa
la 11.6. Tietokilpailu
su 12.6. Piirustuskisa
ma 13.6. Mitä Majasaaressa tapahtuu -päivä
ke 15.6. Roskaruno, ekoriimi -runokisa
to 16.6. Palaako pottu, biojäte-kuvakisa
pe 17.6. EINÄIN!-kuvakisa
la 18.6. Videosketsin käsikirjoitus -kisa
ma 20.6. Viimeinen mahdollisuus, bongaa Kurre (paikka avoin)

Snapchat - Instagram - blogi
Kisa toteutetaan kokonaisuudessaan verkkomaailmassa. Ekokympillä on useita sosiaalisen median kanavia, joita hyödynnetään kisajärjestelyissä. Kisatehtävien kirjalliset ohjeet julkaistaan Kurren kerhoblogissa (www.kurrenkerho.blogspot.fi). Päiväkohtaiset kisavihjeet jaetaan Ekokympin Snapchat-tilin kautta ja osallistujat julkaisevat hästägätyt kisakuvat Instagramissa.

Puuhakurret
Kisajärjestelyistä vastaa Ekokympin kaksi iloista kesäkurrea, Maisa Keränen ja Johanna Keränen. Puuhakkaat nuoret vastaavat kaikkien kisapäivien verkkototeutuksista ja -markkinoinnista em. somekanavissa kisan ajan. Kisakoordinaattorina toimii asiakaspalvelupäällikkö Marjut Kinnunen.

Lisätietoja:
kesäkurre Maisa Keränen p. 044 2686 166
kesäkurre Johanna Keränen p. 040 7723 836
asiakaspalvelupäällikkö Marjut Kinnunen p. 044 7100 120