Asiakaslehti jaetaan koteihin ensi viikolla

09.04.2020

Ekokympin asiakaslehti "Yhteinen juttu" jaetaan toimialueen kaikkiin talouksiin ja ulkopaikkakunnalla asuville mökkiläisille ensi viikolla. Lehdessä jaetaan tietoa jätehuollon palveluista ja lajittelusta. Keskiaukeamalla ovat päivitetyt jätteiden lajitteluohjeet, jotka kannattaa ottaa talteen.

Lehden pääjutussa on haastateltu kajaanilaista lapsiperhettä, jossa kierrätys on osa arkea. Myös perheenäidin tanssiharrastuksessa se näkyy, koska hänen upeassa samba-asussaan on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. 

Asiakaslehti on mennyt painoon ennen poikkeustilaa, jota ei näin ollen ole huomioitu sisällöntuotannossa. Esimerkiksi ajankohtaisissa uutisissa mainittu vaarallisen jätteen keräysaikataulu ei välttämättä pidä paikkaansa. 

"Yhteinen juttu"- lehti on tehty yhteistyössä viiden itä-suomalaisen jätelaitoksen kesken - näitä ovat Ekokympin lisäksi Metsäsairila, Jätekukko, Puhas ja Ylä-Savon Jätehuolto.

Osallistu lukijakyselyyn ja samalla Ticketmaster -lahjakortin arvontaan, arvo 75 euroa. Kyselylinkki avautuu sivustollemme 13.4. ja vastausaikaa on toukokuuun loppuun.

Mukavia lukuhetkiä!