Sähköinen asiointi nyt myös omakotiasujien ja mökkiläisten käytettävissä

16.06.2023

Meillä Ekokympissä on teille, hyvät omakotitalojen ja kesämökkien asukkaat, mukavia uutisia. 

Käytössämme on nyt uusi sähköinen asiointipalvelu, jolla haluamme tehdä asiointinne Ekokympissä entistä joustavammaksi. Sähköisen asioinnin kautta voitte hyväksyä Ekokympin antaman palveluehdotuksen, joka voi liittyä esimerkiksi biojäteastianne tyhjennysväliin. Asiointipalvelussa voitte myös helposti muokata sopimuksia, tilata uusia palveluja ja tehdä kompostointi-ilmoituksen. Palvelu on käytettävissä joka päivä kaikkina kellonaikoina, joten voitte asioida kanssamme milloin vain.  

Sähköinen asiointi vähentää merkittävästi paperinkulutusta ja ympäristökuormitusta, ja onkin näin ollen todellinen ympäristöteko!

Asiointipalvelumme kautta voitte hoitaa vain bio- ja pakkausjätekuljetuksiin liittyviä asioita. Mikäli asianne koskee sekajäteastian tyhjennystä, kannattaa ottaa yhteyttä astiatyhjennyksestä vastaavaan jätehuoltoyritykseen.

Mahdolliset jäteastiatiedot voitte tarkistaa palvelustamme asiointi.ekokymppi.fi. Lisätietoa arkisin ekokymppi.fi chat-palvelusta kello 8 – 20 ja sähköpostitse laskutus@ekokymppi.fi sekä puhelimitse asiakaspalvelustamme kello 9 – 17. Puhelinnumero on 08 636 616.

 

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: