Haetaan lajitteluaseman hoitajaa

19.11.2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä hakee lajitteluaseman hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Lajitteluaseman hoitaja vastaa Hyrynsalmen ja Suomussalmen lajitteluasemien käytännön toiminnoista, joita ovat mm. asiakaspalvelu ja neuvonta, kuormien vastaanotto ja kirjaus, tyhjennyksien tilaus, alueen siisteys ym. Lajitteluasemat ovat auki neljänä päivänä viikossa kuusi tuntia päivässä. Työaika vaihtelee päivittäin 8 – 18 välillä, koska asemat ovat avoinna myös iltaisin. Lisäksi kesällä asemat ovat avoinna myös lauantaisin. Lajitteluaseman hoitaja huolehtii em. tehtävien lisäksi ekopisteiden ja aluekeräyspisteiden siisteydestä ja kunnossapidosta. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, palvelualttiutta, oma-aloitteisuutta, ATK:n perustaitoja ja hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus ympäristöhuollon alalta katsotaan eduksi.

Koska työtehtävät jakaantuvat usean kunnan alueelle, tulee hakijalla olla B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Lisätietoja antaa;
käyttöpäällikkö Esa Kumpulainen, gsm. 044-7100 059 esa.kumpulainen@eko-kymppi.fi

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 3.12.2010 klo 15.00 mennessä osoitteeseen; Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, Viestitie 2, 87700 KAJAANI. Kuoreen merkintä ”LA-hoitaja”. Sähköiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen info@eko-kymppi.fi.