Kalenterin 2019 valokuvakilpailu: Luonnosta voimaa

23.01.2018

Lähetä meille valokuva voimaa antavasta luonnosta. Kuvauspaikan tulee sijaita Itä-Suomessa. Parhaat eri vuodenaikoina otetut kuvat valitaan seuraavaan vuosikalenteriimme 2019, ja kalenterissa julkaistuista kuvista kuvaaja palkitaan Ticketmasterin 70 € lahjakortilla. 

Kuvien on oltava vaakakuvia (enintään 3 kpl), ja niiden on oltava digikuvina jpg-muodossa. Varmista, että kuvat ovat tiedostokooltaan riittävän suuria (yli 4 Mt) hyvällä resoluutiolla, jotta ne soveltuvat  painettaviksi. Lähetä kuvasi 31.8.2018 mennessä sähköpostiin: yhteinenjuttu@yjkuvat.fi tai lataa ne Facebookiin Yhteinen juttu -sivun Valokuvakisaan 2019.

Facebookissa voi äänestää parasta kuvaa syyskuun aikana, ja eniten ääniä saanut kuva palkitaan Ticketmasterin 70 € lahjakortilla. Myös sähköpostilla tulleet kuvat osallistuvat Facebookissa  äänestykseen.


Lähetettyjä kuvia voidaan käyttää myös muussa Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön tiedottamisessa, kuten asiakaslehdissä ja nettisivuilla. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukana Ekokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima.