"Kajaani puhtaaksi 7.5." avaa ympäristökuukauden

02.05.2013

SUOMI PUHTAAKSI -PÄIVÄSSÄ on perinteinen koko Suomen talkootapahtuma, jossa kansalaiset aktivoidaan siistimään omaa asuinympäristöään. Kun lumet sulavat ja roskat tulevat näkyviin, on paras aika siivota ympäristöä. Kajaanin kaupunki ja Ekokymppi ovat ottaneet haasteen vastaan ja ovat mukana kampanjassa. Siivoustalkoopäivä Kajaanissa on tiistai 7.5.2013.

Kajaanin kaupunki kutsuu asukkaansa siivoustalkoisiin
Kaupunki järjestää asukkaiden käyttöön roskatikkuja, säkkejä ja käsineitä ja kuljettaa ilmoituksesta talkoopäivänä yleisiltä alueilta siivotut roskat pois veloituksetta. Taloyhtiöiden, yritysten ja muiden yhteisöjen toivotaan innostuvan mukaan siivoustalkoisiin. Kyseisellä viikolla (ei kuitenkaan helatorstaina) siivoustempauksen roskat voi viedä sekajätteenä puoleen hintaan Majasaaren jätekeskukseen. Siivousvälineiden jakelupisteet 7.5.2013 (klo 8.00 alkaen):

- Liikuntapuiston p-alue
- K-market Komiaho, K-market Lohtaja
- S-market Keskusta
- Nettikahvila Nettis
- + mahdolliset muut paikat ks. Kajaanin nettisivuilta

Kajaanin siistein yritys, yhdistys, seura, porukka...
Kajaanin kaupunki ja Ekokymppi haastavat Kajaanissa toimivat yritykset, yhdistykset, seurat ja muut porukat kilpailemaan "Kajaanin siistein 2013"
-tittelistä. Tavoitteena on saada yritykset, yhdistykset, seurat ja muut porukat innostumaan oman toiminta-alueensa siisteydestä. Yrityksille, yhdistyksille, seuroille ja muille porukoille lähetetään sähköinen haaste, johon vastaamalla he pääsevät mukaan tavoittelemaan haluttua kiertopalkintoa.
Seurantajakso Kajaanin siistein 2013 -kilpailussa on koko toukokuu. Haastekilpailuun voi ilmoittautua myös Kajaanin kaupungin nettisivuilla www.kajaani.fi etusivulta.