Seinäkalenteri jaetaan myös mainoskieltotalouksiin

08.01.2012

Ekokympin seinäkalenteri 2012 tullaan jakamaan tammikuun aikana myös mainoskieltotalouksiin Kainuussa. Joulukuun lopussa kalenterin saivat Kotiseutuplussan välissä ne kainuulaistaloudet, joilla ei ole postilaatikoissaan mainospostin jakelukieltoa. Lisäksi seinäkalenteri on postitettu osoitteellisena niille kesämökin omistajille, joiden vakituinen asunto on Kainuun ulkopuolella.

Kalenteri sisältää tärkeää asiaa jätehuollosta. Esimerkiksi lajitteluasemien aukioloajat näkee kalenteriruudukosta päivittäin.  Lisäksi kalenterissa tiedotetaan muun muassa vaarallisten jätteiden keräyksistä, romuautojen hävityksestä ja puutarhajätteen vastaanottopaikoista Kainuussa. Mukana on myös vinkkejä kierrätyskäsitöiden tekemiseen ja rakennusjätteen lajitteluun. Kalenteri kannattaa ottaa käyttöön ja ripustaa seinälle.

Ekokympin vuosikalenteri korvaa jatkossa Ekoaviisi-tiedotuslehden.

Ekokymppi 10 vuotta ja uusi ilme
Kainuun jätehuollon kuntayhtymä täyttää huhtikuussa 10 vuotta. Sen kunniaksi Ekokympin ulkoinen ilme uudistuu ilmentäen muun muassa luonnon kiertokulkua, ekologisuutta ja alueellista yhteistyötä. Uusi liikemerkki komeilee myös seinäkalenterin kannessa.